Options:

hayvanlar aleminden haberler kaçırma...!

Sarhoş Goril Resimleri.. BU Goril Sarhoş :) Sarhoş Gorilin Resimleri..

Kendinden geçen ve sarhoş olan goril hiç gördünüz mü :)

Gerçeken sarhoşluk bu gorile yakışıyor :)

işte kahramanımızın resimleri >> Tıklayın >>

Köpek Köpeği Yermi.. işte Bu Köpek Hem Cinsini Yedi...

Spaniel köpeği Alfie, bunu yapıp küçücük bir köpeği midesine indirmiş, ama gerçeğini değil, oyuncak olanını. Holey

İngiltere Cheshire'da meydana gelen olayda Joanne Dutton'un kızı Madeline'nin Spaniel cinsi köpeği Alfie birden yemeden içmeden kesilmiş ve olduğu yerde yatmaya başlamış. Bu duruma bir anlam veremeyen Dutton, Alfie'yi kucağına almış ve veterinere götürmüş.


Veterinerler, köpeği rontgen cihazına almışlar ve gördükleri sonuç hem onları hem de Dutton ailesini çok şaşırtmış, çünkü Alfie'nin midesinde ufacık bir oyuncak köpek görünüyormuş. Siritiyor Veterinerler şirin köpeği hemen ameliyata almış ve yaklaşık iki saat süren operasyondan sonra midesindeki küçük oyuncak köpeği çıkarmış.

internethaber

4 Dört Başlı Kedi Resimleri.. Bolu Seben'de kedi 4 Dört Başlı Kedi Doğurdu..



Bu defa da Türkiye'den çok başlı bir kedi! Dünyanın pek çok yerinde daha önce de rastlanan iki, üç, dört başlı kedilerden birine bu defa da Bolu'nun Seben ilçesinde rastlandı. Bir kedi, tek bedende dört başı olan bir yavru dünyaya getirdi.

Bolu'nun Seben ilçesinde bir kedi tek bedende dört başı olan bir yavru doğurdu. Bir bedende doğan kedilerin iki ayakları ve bir başları bulunuyor.

Anne kedinin yavrularının başından ayrılmadığı gözlendi. Kedinin sahibi Gülenç, kedisinin üç gün önce doğum yaptığını, doğan yavruları o şekilde gördüklerinde kendilerinin bile inanamadığını söyledi.

Konuşan Köpek Video izle | I Love You Bu Köpek Konuşuyor.. izle Seyret



Bu köpek konuşuyor... Konuşan papağan muhabbet kuşu gördüm ancak konuşan köpeği ilk kez görüyorum..

işte o konuşan köpeğin videosu :)


Çiftleşmeden Üreyen Karıncalar Karınca Resimleri Bilim Yeni Keşifler Yeni Canlılar

Bilim adamları, Amazonlar’da çiftleşmeden çoğalan ve tamamı dişi olan bir karınca türü keşfettiler. ABD’nin Arizona Üniversitesinden araştırmacılar, kraliçe karıncaların kendilerini kopyalayarak genetik açıdan benzerlerini ürettiklerini, böylece eşeysiz ürediklerini tespit ederek, bunun hiç çiftleşme olmaksızın bahçe mantarı gibi ürediği görülen ilk böcek türü olduğunu belirttiler. Karıncaların bu “sekssiz dünyası” ile ilgili bulgularını Proceedings of the Royal Society B. dergisinde yayımlayan Biyolog Anna Himler, “Mycocepurus smithii” türü karıncaların DNA’larının “parmak izini” inceleyerek, tüm karıncaların koloninin kraliçesinin kopyaları olduğunu gördüklerini kaydetti. Dişi karıncaları parçalayıp incelediklerinde bunların fiziksel olarak doğuramayacak durumda olduklarını ve “midye organı” olarak bilinen üreme sistemlerinin özelliğini yitirmiş olduğunu fark ettiklerini söyleyen araştırmacı, erkeklerin döllenmemiş yumurtadan eşeysiz üremelerinin bazı böcek türleri için normal olduğunu, ancak dişilerin eşeysiz üremelerinin “karıncalarda fazlasıyla ender” olduğunun altını çizdi.
“Karınca toplumunda, değişik tiplerde üreme şekilleri görülüyor, ama bu tür kendi görülmemiş üreme şeklini geliştirmiş” diyen Himler, neden özellikle bu türün tamamen eşeysiz olduğunu ve bu fenomenin ne kadar zaman önce ortaya çıktığını bilmediklerini de sözlerine ekledi

"Eşcinsel Fil" ilginç Haberler ilginç olaylar Eşcinsel Fil Haberi

Sağcı Hukuk ve Adalet Partisi Milletvekili Michal Grzes, “Avrupa’nın en büyük fil bahçesi için 7.6 milyon euro ödedik. Bunu eşcinsel bir filin burada yaşaması için yapmadık” dedi.

0 Comments so far »

Leave a comment

SOHBET EDELİM..!