Options:

Grup Hepsi,2009 yılının grubu olsun mu?

Grup Hepsi,2009 yılının grubu olsun mu?

1994 yılından itibaren her yıl düzenli olarak tekrarlanan "Kral TV Müzik Ödülleri" gecesi, bu sene 5 Mayıs'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek. 9 farklı kategoride adayların olacağı yarışmanın kategorilerinden birisi de "Yılın Grubu"

"Yılın Grubu" ödülünü alabilmek için yarışacak olan adayların arasında Hepsi Grubu da var. "Peynirli Pizza" şarkısı ile yılın grubuna aday gösterilen Grup Hepsi'ye destek verebilir, yarışmayı kazanarak ödülün sahibi olmalarını sağlayabiliriz.

Hepsi'ye destek vermek için, "403" yazıp "5725" mesaj atıyoruz. Ne kadar çok mesaj gönderirsek, Hepsi'miz yılın grubu olmaya o kadar çok yakın olur. Hepsiseverler olarak, grubumuzu yalnız bırakmayalım; onlara destek sunalım.
Not: Alıntı yaparken mutlaka, kaynağın "Hepsi-Grup.Blogspot.Com" olduğunu belirtiniz, aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Hepsi röportajı

Grup Hepsi, Gülçin'in ayrılması ile 3 kişi kalmıştı. 3 kişi kaldıktan sonra da yoluna devam eden Hepsi Grubu, birçok konser ve etkinlikte, hayranlarıyla bir araya geldi. Grubun 3 kişi kalması, Hepsi'ye olan sevgiyi azaltmadı; tam tersi, hayranları onlara daha çok ilgi gösterdi ve konserlerinde sevgi gösterilerinde bulundu.


Hepsi Grubu, Gülçin ile ilgili tüm sorulara cevap verdi. İnsanların kafasında, bu konu ile ilgili oluşan sorular, bir bir cevaplandı. Gülçin'in ve Hepsi şirketi Stardium'un birbirlerine açtığı davalar da basına yansıdı ve bu dava ile ilgili çeşitli bilgiler insanlara verildi. Açılan davanın ertelendiğini ve Mayıs ayında 2. kez duruşmanın yapılacağını da tüm Hepsi hayranları öğrenmiş olmalı.

Grup Hepsi, tüm yukarıda saydığımız gelişmeler ve daha fazlası için, Hürriyet ile bir röportaj yaptı. Bu röportajın tamamı, http://www.hepsix.com/ 'da Türkçe ve İngilizce olarak yayınlandı. Siz de söz konusu röportajı okumak ve Hepsi üyelerinin gelişmelerle ilgili fikirlerini öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

0 Comments so far »

Leave a comment

SOHBET EDELİM..!