Options:

GRUP HEPSİ CHAT ODASI 2009


GRUP HEPSİ İLE SOHBET ETMEK İÇİN EN ALTTAKİ CHAT ODAMIZA KATILIN İYİ SOHBETLER.HEPSİ GRUBU HAYRANLARI İLE BİRLİKTE KONUŞMAK ,AŞK YAŞAMAK,İLİŞKİ KURMAK İÇİN EN ALTTAKİ CHAT SOHBET ODAMIZI DENEYİNİZ HEPSİ GRUBUNA 3 KİŞİ DAHİ OLSADA YOLLARINDA BAŞARILARI DİLİYORUM...!

SON DAKİKA GRUP HEPSİ SONRASINDA GÜLÇİN AVRUPA MÜZİK ŞİRKETİYLE SOLO ALBÜMÜ İÇİN ALNLAŞMA YAPTI


Hepsi’ grubundan kopan Gülçin, Avrupa Müzik ile solo albüm için anlaştı!


‘Hepsi’ müzik grubundan olaylı bir şekilde kopan Gülçin, Avrupa Müzik ile sözleşme imzaladı. Solo albüm için çok yakında stüdyoya girecek olan Gülçin prodüktörü Deniz Erdem ile hemen çalışmalara başladı.


Ozan Çolakoğlu’nun aranjörlüğünde hazırlanacak olan albüm, çok farklı ve keyifli bir çalışma olacak… Gençlerin ve çocukların merakla beklediği Gülçin’in solo albümü, güçlü yorumuna ve sesine uygun olarak hazırlanacak ve çok geçmeden müzik marketlerdeki yerini alacak… Avrupa Müzik’in patronu Deniz Erdem ‘Gülçin’in sesinin güzelliği ve güçlü yorumu ile grupta olmasına rağmen çok sevilmişti. Ona yakışır bir şekilde hazırlayacağımız albüm, beklentilerin de üzerinde olacak. Ciddi bir kitleye sahip olan Gülçin’in albümünün her aşaması titizlikle yürütülecek’ dedi.

SOHBET EDELİM..!